FOTO  Košarkaši HKK Zrinjski sutra sa KK Leotar

Nazočnom dvojcu novinara obratio se dvojac iz HKK Zrinjski i to Mario Vrankić koji je vodio tiskovnu, te sportski direktor i trener Boris Džidić.

Gospodin Vrankić je najavio utakmicu sa Leotarom, ali i onu koja će se igrati u utorak sa ekipom Svjetlosti iz Slavonskog Broda u okviru Balkanske lige te prepustio riječ treneru Džidiću:

Kao prvo hvala što ste doli u ovako "velikom broju", a što se tiče našeg sutrašnjeg protivnika moram istaći da je utakmica sa njima u prvom dijelu bila neka prekretnica. Ta utakmica je bila najlošija u sezoni, doživjeli smo i najgori poraz u povijesti kluba, te je nakon toga otkaz dobio trener Vujčić.

Taj poraz nam je svima u glavi i u subotu ćemo nastojati pokazati pravo stanje između naše dvije ekipe. Rezultat iz Trebinja je nerealan, ali on se piše. Igračima neće nedostajati motivacije, a kroz ovaj period smo imali dosta problema sa njihovim zdravljem, pa nam samo njega može nedostajati. Sada neću o imenima, i tek ćemo nakon večerešnjeg treninga znati na koga možemo računati. Moram istaći zadovoljstvo igrom novog igrača Hana koji je u Tuzli dosta pokazao i podigao našu igru na jednu veću razinu, i očekujem i u sutrašnjoj utakmici njegov veliki doprinos. To se isto odnosi i na mladog Hasandića koji iz utakmice u utakmicu postaje naš bitan igrač. Danas sa sigurnošću mogu reći da je on ako ne najbolji, onda svakako jedan od najboljih mladih igrača BiH.

Što se tiče utakmice sa Svjetlosti, ona je sasvim suprotna od ove sutrašnje. Nakon tog neslavnog poraza u Trebinju išli smo u Brod, a evo i sada je kalendar povezao te dvije utakmice. Kako je u Trebinju izgledalo loše, tako je u Brodu sve izgledalo vrlo dobro gdje smo dobili ključnu utakmicu u Balkanskoj ligi. Mi u ovu utakmicu ulazimo kao apsolutni favoriti i ne bježimo od te uloge ne podjenjujući protivnika. Sve osim naše pobjedu uz jedan pravi pristup igrača bit će pravo iznenađenje. Sa tom pobjedom smo na pravom putu da uđemo u play off Balkanske lige. O tome poslije jer nakon ove imamo još dvije utakmice za odigrati.

Utakmica HKK Zrinsjki-KK Leotar igra se sutra sa početkom u 18. sati u dvorani na Bijelom Brijegu, dok će se utakmica sa Svjetlost Brodom igrati u isto vrijeme u utorak.