Košarkaši Brotnja nastavili seriju pobjeda

HKK Brotnjo, KK Rama
...svladali KK Rama rezultatom 82:67. Nastavak pobjedničkog niza još je vrjedniji ako se zna da je Brotnjo sinoć nastupilo bez kapetana i najboljeg strijelca Nikole Leske te da se u prvom poluvremenu lakše ozlijedio Mario Planinić, koji je u drugom poluvremenu dobio poštedu.

Planinić je odigrao 15-ak minuta i postigao devet poena, a nakon što je centar Brotnja osjetio bol u skočnom zglobu trener Josip Dugandžić odlučio je poštedjeti člana prve petorke, tako da se Mario više nije vraćao u igru. Nije ni bilo potrebe jer su ostali igrači dobro nadomjestili izostanak Leske i Planinića.

Posebno raspoložen sinoć je bio Dejan Marković, playmaker Brotnja utakmicu je završio s 29 postignutih poena, a standardno dobar bio je i Mile Galić tako da je Brotnjo lako došlo do jedanaeste pobjede u sezoni.

Košarkaše Brotnja već u utorak očekuje nova utakmica. U 19:00 sati Brotnjo će u Gradskoj športskoj dvorani odigrati zaostalu utakmicu 10. kola Lige Herceg-Bosne protiv Busovače.

HKK Brotnjo – KK Rama 82:67 (27:24, 17:6, 20:19, 18:17)

HKK Brotnjo: Bubalo 4, Prskalo, I. Marković 7, D. Marković 29, Buntić, Barbarić 6, Galić 16, Ivanković, Buljan 2, Bevanda 4, Volarić 5, Planinić 9. Trener: Josip Dugandžić.

Više fotografija možete pogledati OVDJE.

citluk.ba