Košarkaš iz Hercegovine kupio vilu u Los Angelesu: Cijena je 'prava sitnica'

Ivica Zubac, Los Angeles

Dovođenjem Kawhija Leonarda i Paula Georgea LA Clippersi su pokazali da ozbiljno misle u pohod na NBA naslov, a Ivica Zubac je kupnjom kuće pokazao da spušta sidro u Los Angelesu

Kad se ‘Logo’ negdje prihvati posla NBA prstenje skoro pa da je već osigurano. Jerry West ima 81 godinu, ali i dalje je vjerojatno najveći košarkaški um planete, jamac vrhunske sportske politike. West je u Clipperse doveo Hercegovca Ivicu Zubca (22), a Ivica je u Los Angelesu ovih dana kupio dom za 3 milijuna i 100 tisuća dolara odnosno nešto manje od 5,5 milijuna KM , piše portal Variety, prenosi 24sata.

Posebno visoki stropovi za 216 cm visokog Hercegovca, kuća izgrađena 1955. pa modernizirana prošle godine, smještena u sve popularnijem i sve skupljem kvartu Mar Vista. Inače, Clippersi su na krilima Ivice Zubca i Kawhija Leonarda (28) u sezonu startali pobjedama nad Lakersima i Warriorsima. Kandidatura za NBA naslov jasno je istaknuta i to bez ozlijeđenog super-stara Paula Georgea (29).

Hrvatski centar je protiv Warriorsa ostvario ‘double-double’,zabio je 16 koševa (šut iz igre 4/5) i upisao deset skokova uz jednu asistenciju i dva bloka u samo 18 minuta igre.

Zubac nije kupio kuću s bazenom. Savršeno uređenog terena oko kuće ima koliko hoće, a ako mu je do kupanja, na plažu Venice ionako stiže za 10-ak minuta…