FOTO  KK Radnik-HKK Zrinjski 76:84

HKK Zrinjski, KK Radnik

Sve se na početku sezone urotilo protiv Plemića. Prvo su ostali bez prvog centra Goranovića, i onda je uslijedio neugodan poraz na domaćem parketu od Varde. Zatim je redove Zrinjskog napustio Šimović i otišli su jutros na dugi put autobusom u Bijeljinu prežaljeni od svih, a onda je proradio Plemićki ponos i inat.

Sam početak utakmice u Bijeljini bio je izjednačen, a onda je Zrinjski preuzeo igru i rezultat. Prva četvrtina završila je 17:19, a na odmor se odlazi sa prednošću Zrinjskog 31:49.

Treću četvrtinu domaćini uspijevaju dobiti 19:12, i u zadnju se ulazi sa rezultatom 50:60. U zadnjoj četvrtini domaći se vraćaju  u utakmicu i 5 minuta do kraja dolaze do 60:65, a zatim i do poravnanja 65:65. Domaći dolaze i do vodstva, a 11 sekundi do kraja poravnavaju na 72:72. Zrinjski je imao zadnji napad bez uspjeha i ušlo se u produžetke. U produžetku Zrinjski je bio mirniji, te stiže do ipak zaslužene pobjede 76:84.

Plemiće su do pobjede vodili Hasandić 30, te Lalić i Brajković 14 sa postignutih poena, dok je kod domaćih bolji od ostalih bio Nikolić sa 22 poena.

HERCEGOVINA.info