FOTO  Karla Krasić:Nadam se da ćemo sezonu završiti na vrhu ljestvice

 Karla Krasić

Evo što Karla kaže za naš portal.

1.Mozes li nam nešto reći o sebi i o svojim počecima u košarci?

Ja sam Karla Krasić. Dolazim iz Čitluka. Student sam prve godine Građevinskog fakulteta u Mostaru. Trenutno igram za Žkk "Zrinjski 2010". Svoje prve košarkaške korake sam napravila sa 9 godina u Zhkk "Brotnjo '94" pod vodstvom trenera Damira Jerkića.

2. Što za tebe znači igranje i treniranje košarke?

Cilj treniranja i igranja košarke za mene je prvenostveno bio da se izgradim kao osoba i fizički i psihički. Treniranje košarke sa sobom nosi brojne prednosti,posebno za djecu i mlade, ali i zahtjeva mnogo truda i odricanja, što sam imala priliku osjetiti na vlastitoj koži.

3.Kako si zadovoljna igrama košarkašica Zrinjskog ove sezone?

Bez obzira što je Zrinjski ove sezone ostao bez par ponajboljih igračica ,igra Zrinjskog je ostala na zavidnoj razini. Došlo je nekoliko novih igračica, među kojima sam i ja. Stoga nam je trebalo dosta vremena da se posložimo i uigramo kao ekipa. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i mogu reći da sam zadovoljna igrom koju trenutno pokazujemo. Nadam se da ćemo s vremenom još više naapredovati.

4. Da li si zadovoljna svojim igrama s obzirom da si prvi strijelac kluba?

Košarka je prije svega timski sport. Dobra igra ekipe doprinijela je da se nađem pri samom vrhu najboljih strijelaca lige pa tako i kluba. Zadovoljna sam igrom koju sam pokazala u dosadašnjem dijelu sezone, ali sam sigurna da postoji još mnogo rezerve,tj. da moje suigračice i ja možemo mnogo više.

5.Koja ti je utakmica najdraža u ovoj sezoni?

Najdraža utakmica u ovoj sezoni mi je bila domaća utakmica protiv Busovače. U toj utakmici smo pokazali najbolju uigranost,i trenerica je bila veoma zadovoljna.

6. Slijede utakmice s Livnom ,kakve su tvoje prognoze?

Bez obzira na dva poraza od Livna ove sezone, mislim da smo trenutno bolja i iskusnija ekipa i da ćemo to napokon i pokazati te da ćemo sezonu završiti na vrhu ljestvice.

7. Što planiraš u nastavku košarkaške karijere?

Nažalost živimo u takvom vremenu gdje se rad perspektivnih sportaša ne cijeni dovoljno. Stoga moj put uvelike ovisi o obvezama na fakultetu . Prije svega želim da pokažemo dobru igru u playoffu, osvojimo 1.mjesto i da obavimo svoj dio posla potreban za ulazak u Prvu ligu BiH.

8. Evo za kraj neka poruka našim čitateljima i navijačima Zrinjskog 2010?

Mislim da podrška s tribina svakom sportašu daje dodatan vjetar u leđa,stoga pozivam sve ljubitelje košarke da nas u nadolazećim utakmicama dođu podržati u što većem broju.
A portalu hercegovina.info zahvaljujem što aktivno prati uspjehe i razultate našeg kluba.

HERCEGOVINA.info