FOTO/VIDEO  Jure Brajković: Ova ekipa može do lige 6

Evo kraj je prvog dijela sezone tvoj rezime ovog dijela sezone

Startali smo dobro te ostvarili pobjedu protiv Mladosti, no nakon toga slijede neočekivani porazi od Servitiuma i Borca, što smo po meni trebali pobijediti. Ostvarili smo i neke pobijede koje nismo očekivali to je Bosna , sve u svemu u sredini smo tabele i mislim da smo odradili dobar posao u prvom dijelu sezone.

Gdje se moglo više, i koji su razlozi da je većina utakmica izgubljena u zadnjim sekundama.

Mi smo jako mlada ekipa , činjenica je da smo mogli više , veliki kiks smo napravili protiv Borca kući i Servitiuma u gostima to nismo smijeli izgubiti, a utakmice koje smo izgubili na bacanja, ja mislim da je tu presudilo iskustvo, jako smo mladi i mislim da to sve možemo ispraviti u naredno dijelu sezone.

Da li je veliki broj domaćih igrača razlog povratka navijača u dvoranu.

Pa svakako da jest , prijašnjih godina Zrinjski je igrao sa dosta stranih igrača , ove godine se odlučila dati prilika mlađim igračima , tj. većinom domaćim igračima i mislim da je napravljen dobar posao nego ekipa od prošle godine.

Sa kim se od suigrača najbolje slažeš

Sa svim igračima se dobro slažem , tako da nebih mogao nikoga izdvojiti.

Kako ti je trenirati i igrati u lošim uvjetima koju pružaju dvorana na Bijelom Brijegu i Đački dom.

Trenirati u lošim uvjetima je teško, no dvorana na Bijelom Brijegu je dobra s obzirom na Đački dom, kada pada kiša u Đačkom se ne može trenirati , mi u zadnje vrijeme nikako ne treniramo u Đačkom, tako da uvjeti na Bijelom Brijegu nisu loši s obzirom na Đački.

Koliko može ova momčad u nastavku, i gdje bi se trebali pojačati

Mislim da ova ekipa može jako puno , pa čak i do lige 6 , no vidjet ćemo šta će biti , pojačanja po meni ne trebaju mi imamo jako dobru ekipu i to pokazujemo kroz utakmice.

Pošto si mlad i uspješan sportaš sasvim sigurno si miljenik ženskog dijela publike, i onda ima li Jure curu

Za sve koji neznaju imam curu.

Kako stižeš ostale obaveze prvenstveno mislim na školu.

Školu teško stižem, tu je veliki broj izostanaka, no profesori imaju razumijevanja za mene s obzirom da sam sportas, te se ovim putem zahvaljujem razrednici Vandi Milinić koja mi izlazi u susret.

I na kraju kakvi su tvoji planovi za dalje, te poruka navijačima i čitateljima

Pa volio bi ostati u Zrinjskom još koju godinu, i tu steći neko iskustvo pa ćemo vidjeti šta i kako dalje. Ovim putem pozdravljam navijače i čitatelje te poručujem da dođu u što većem broju u dvoranu da nas podrže.

Zahvaljujem se najboljem portalu hercegovina.info što je izdvojio vrijeme za mene.