FOTO  Još jedno veliko finale: Široki ide po deveti naslov!

U susret petoj finalnoj utakmici za prvaka BiH koja će se igrati u nedjelju u GSD Pecara s početkom u 20 i 15. između Širokog WWina i Igokee iz Aleksandrovca, danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija.

Na tiskovnoj konferenciji novinarima su se obratili predsjednik Uprave Ante Suton, trener Ivan Velić te dvojica igrača, Jakov Vladović i Dalibor Peršić.

Što se tiče organizacije susreta ne bi trebalo biti nikakvih problema, očekujemo veliku posjetu navijača i ljubitelja košarke iz Hercegovine pa i šire. Naši će igrači sutra u središtu grada u 12 sati doći na jedan štand (na mostu) gdje će se prodavati karte da bi se malo družili s građanima. Karte će se prodavati po istim cijenama (odrasli 5, djeca 2 KM). Gledatelji će moći kupiti karte u predprodaji na recepciji Hotela Park, Mepas mall-u, restoran Barique na Trnu. Ovim putem pozivam gledatelje da dođu i podrže Široki u pohodu na još jedan naslov, rekao je predsjednik Suton. On je još novinarima otkrio kako Široki neće postavljati uvjete oko izbora sudaca te da očekuje suđenje na razini ABA lige.

Trener Velić je rekao kako očekuje dobru utakmicu i dobru igru svoje momčadi, obznanio je kao su ozlijeđeni Boris Barać (neće igrati) i Josip Bilinovac (upitno) ali da vjeruje da će ostali momci dati sve od sebe da titula ostane u Širokom Brijegu. Ovih smo dana usredotočeni na popravku nekih stvari u našoj igri, zaboravili smo ove prethodne utakmice i potpuno se fokusiramo na zadnju koja nam može vjerujem donijeti prvenstvo, rekao je trener Širokobriježana Ivan Velić.

Jakov Vladović jedna od glavnih uzdanica Širokog također vjeruje u pobjedu i osvajanje naslova. Nadam se da ćemo odigrati obranu kako najbolje znamo a to je ključ uspjeha. Pozivam navijače da ispune dvoranu i s tribina pomognu da na parketu ostvarimo još jedan uspjeh za ovaj grad i cijeli kraj- riječu su Jakova Vladovića.

Njegov klupski kolega Dalibor Peršić se čak i pjesnički izražavao spominjući kako je teško biti na izvoru a ne napiti se vode te je uvjeren da će Široki još jednom postati prvak BiH.

ABCportal.info