FOTO/VIDEO  Ivica Zubac odigrao je utakmicu karijere u NBA ligi

Ivica Zubac, NBA liga , nba, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, nba, NBA liga , Ivica Zubac, NBA liga , la lakers, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, NBA Ljetna liga, Ivica Zubac, nba, Ivica Zubac, NBA liga , Bojan Bogdanović, Ivica Zubac, NBA liga , Ivica Zubac, nba, NBA liga , Dragan Bender, NBA liga , Ivica Zubac
Ivica Zubac odigrao je utakmicu karijere u NBA ligi, u kojoj je zajedno s Kyleom Kuzmom predvodio Los Angeles Lakerse do neočekivane pobjede protiv Oklahome City Thundera! Hrvatski centar je u pobjedi 138:128 nakon produžetka upisao 26 poena, 12 skokova i jednu asistenciju.

"Cijelu sezonu je odličan. Svaki put kad ima minutažu i njegov doprinos je velik. Danas je dobio priliku i nijednog trenutka se nije umorio. Ponosan sam na njega", izjavio je Zubčev suigrač Lonzo Ball koji je sa 18 koševa, 10 asistencija i šest skokova bio drugi važan kotačić u pobjedi.

Zubac je s klupe upisao 28 minuta i u tom vremenu ubacio 12 od 14 pokušaja iz igre, te dva od tri šuta s linije slobodnog bacanja. Bio je čovjek koji je uz Kuzmu (32 poena) vukao Lakerse na svojim leđima, jer i dalje nema najboljeg igrača današnjice LeBrona Jamesa zbog ozljede prepona.

Posebno impresivan trenutak za Zupca bio je u završnici posljednje četvrtine kada je snažno zakucao pored Russella Westbrooka za 116:116 i pritom zaradio dodatno slobodno bacanje.

Momčad iz Los Angelesa upisala je jednu od rijetkih pobjeda bez Jamesa i to na parketu treće momčadi lige.