Hrvoje Vlašić: Uz pomoć navijača možemo pobijediti i Lovćen

hrvoje vlašić, HKK Zrinjski, HKK Široki, hrvoje vlašić, HKK Široki Brijeg, HKK Široki Brijg, hrvoje vlašić

I dok u bh. prvenstvu Širokobriježani ne stoje baš najbolje, u regionalnom natjecanju predstavljaju jedno od ugodnijih iznenađenja i upravo protiv Lovćena će jurišati na četvrtu pobjedu u nizu.

U današnjoj utakmici Široki će predvoditi Hrvoje Vlašić koji je jučer na klupi naslijedio Krunoslava Krajnovića.

“Drago mi je da sam se nakon deset godina vratio u Široki. Poznajem ovu sredinu i igrače tako da mislim da mi se neće biti teško prilagoditi. Što se tiče utakmice s Lovćenom, veći fokus ću staviti na svoju momčad. Nemamo puno vremena za neke veće promjene, nadam se da ćemo uz pomoć navijača nastaviti pobjeđivati u ABA ligi 2”, izjavio je Vlašić.

Pobjedi i nastavku niza se nada i košarkaš Goran Filipović.

“Lovćen je momčad koja iz godine u godinu izgleda sve bolje u ABA ligi 2. Naš klub je jučer promijenio dosadašnjeg trenera, došao je novi trener tako da nije tajna da taktički nećemo izgledati savršeno jer će trebati vremena da se stvari uigraju i sjednu na svoje mjesto, međutim kroz neke druge stvari ćemo to pokušati nadoknaditi. Neće nam biti lako, borit ćemo se kao svaku utakmicu da izvučemo maksimum. Rezultatski stojimo dobro i pobjedom protiv Lovćena potvrdili bismo dobar start u ovoj ligi“.

Duel između Širokog i Lovćena na programu je večeras od 19:00 sati./HMS/