Hrvoje Vlašić: Ne idemo kod Krke s bijelom zastavom

hrvoje vlašić

... gostuju kod Krke u trećem kolu Druge ABA lige.

- Krka je ekipa koja ima dobar roster, koja ima širinu, iskusni su i sigurno se radi o respektabilnoj ekipi. Poštujemo to, ali mi nigdje ne idemo s bijelom zastavom. Stanje u našoj ekipi je dobro, vratio nam se Demić, sada smo kompletni i idemo pružiti dobru utakmicu - najavio je gostovanje u Sloveniji trener "Plemića" Hrvoje Vlašić.

Košarkaš Zrinjskog Marko Šutalo dodao je kako je Zrinjski otvorio sezonu u dobrom ritmu i nada se da njegova ekipa može do pobjede nad Krkom.

- Protiv Studenta smo ušli u dobar ritam što se tiče energije i agresivnosti. Trebamo tako nastaviti i ako nastavimo s tom količinom energije vjerujem da imamo snage trijumfirati u Novom Mestu što bi za nas bio sjajan rezultat - kazao je Šutalo.

Na startu sezone Zrinjski ima dvije pobjede u domaćem prvenstvu te po jednu pobjedu i jedan poraz u Drugoj ABA ligi. Trener Vlašić zadovoljan je startom te očekuje kako će njegova ekipa tijekom sezone napredovati.

- Možda je još rana faza, ali odigrali smo neke dobre utakmice. ABA liga bit će vrlo neizvjesna. Ključno će biti dobivati utakmice kući te ne propustiti one šanse koje nam se otvore na strani. Što se tiče domaće lige, mislim da će biti vrlo zanimljivo. Ima tu pet-šest ekipa koje će se boriti za vrh. Nas vidim u oba natjecanja visoko. Imam vjeru u ove momke, u klub. Dat ćemo sve od sebe, a vidjet ćemo dokle će nas to dovesti - poručio je Vlašić.

Utakmica Krka - Zrinjski na rasporedu je u srijedu, u 19 sati.

FENA