Hrvoje Vlašić: Hvala navijačima oni su naš šesti igrač

HKK Zrinjski, KK Kakanj, hrvoje vlašić, HKK Zrinjski, hrvoje vlašić, HKK Zrinjski
Utakmica je završila rezultatom 110:79, a nakon utakmice trener Plemića Hrvoje Vlašić bio je zadovoljan igrom i rezultatom.

"Ušli smo u utakmicu meko, i krenuli smo na način za koji smo se prije utakmice dogovorili da nećemo igrati. To znači da ne igramo 5 na 5 sa njima, nego da ćemo pokušati požuriti i napraviti pritisak kako bi ih natjerali na greške. Nakon toga smo se konsolidirali ii sve ste vidjeli. Mi u ovoj ligi do sada kontroliramo ritam u skoro svim utakmicama, i kontrola ritma i skoka donose prevagu. Moram pohvaliti Sokolovića, Murrya., dobru utakmicu Ljuljića, po meni odličnu utakmicu Smajilagićam i dobru rola Miličevića. Evidentno je da se dižemo i igramo bolje iz utakmice u utakmicu i podrži Bože da nastavimo u ovom ritmu".

Na kraju trener se zahvalio i navijačima riječima:

"Ono što je najvažnije nakon utakmice je to da bih se htio zahvaliti publici na bodrenju tijekom cijelog susreta. Ovaj puta dvorana nije možda bila ispunjena do posljednjeg mjesta, ali je atmosfera bila odlična. Pozvao bih naše navijače i na sljedeće utakmice i oni su nam šesti igrač na svakoj utakmici".

HERCEGOVINA.info