FOTO  HKK Zrinjski: Zaslužena pobjeda nad Lovćenom

HKK Zrinjski, KK Lovćen

Nakon utakmice u prostorijama HKK Zrinjski održana je tiskovna konferencija.

Draško Albijanić, KK Lovćen
"Čestitam ekipi Zrinjskog na zasluženoj pobjedi, ušli smo u njihov ritam i nismo uspjeli nametnuti svoju igru, to na kraju pokazuje i rezultat. Nismo ispoštovali naše zamisli sa početka utakmice okrećemo se sljedećem protivniku."

Dragan Radović, trener KK Lovćen
"Čestitao bih ekipi Zrinjskog na pobjedi. Željeli smo igrati agresivnije uz jači ritam da pokušamo slomiti ekipu Zrinjskoga ali nismo uspjeli. Od samog početka smo u kontra ritmu. Razloge u porazu moramo tražiti u premalom broju faula nemoguće je igrati sa 13 faula čitavu utakmicu. Mnogo više želje i energije moramo da pokažemo u svakom narednom susretu da bi se pobjedile ekipe. Ekipi Zrinjskog želim mnogo sreće u ABA ligi i domaćem prvenstvu."

Marko Šutalo, košarkaš HKK Zrinjski
"Ja bih htio da čestitam suigračima na velikoj energiji i pobjedi. Od početka smo vjerovali da možemo da možemo nametnuti ritam koji je po meni postao prepoznatljiv u BiH ligi i ABA ligi kada igramo kući. Timski smo iznjeli ovu utakmicu. Čeka nas par teških utakmica. Drago mi je da smo uspjeli sačuvati Bijeli Brijeg kao neosvojivu tvrđavu"

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Čestitam i želim sve najbolje Lovćenu u daljnjem djelu natjecanja. Posebno me veseli da imamo više skokkova od protivnika i asistencija kada ste na takvom broju teško se utakmica gubi. Dobro smo stajali na terenu i odgovorili protivniku. Lovćen je kvalitetna momćad i mislim da smo korektno odigrali do kraja. Čestitam svojim igračima na pobjedi okrećemo se idućim utakmicama."