FOTO  HKK Zrinjski: Veliki klub sa velikim srcem

zrinjski široki
...aktualnog košarkaškog prvaka BiH i sudionika prestižne regionalne ABA Lige.

Ova pobjeda šlag je na sve ono što su Plemići napravili u tekućoj sezoni, a napravili su zaista puno.

Uoči početka natjecateljske sezonu u kojoj je HKK Zrinjski zahvaljujući plasmanu u domaćoj ligi izborio učešće u 2 ABA Ligi Uprava kluba je krenula s projektom veliki Zrinjski.

Godinu u kojoj je HKK Zrinjski proslavio 25. godina postojanja Plemići su završili na prvom mjestu domaće lige, a osvojili su i Kup Herceg-Bosne nakon pobjede nad Širokim u gostima.

Uz sve to Plemići su ostavili veliki trag u premijernom nastupu u 2 ABA Ligi. Ohrabreni velikim rezultatima Plemići su krenuli jako u nastavak sezone čija je kruna ova velika pobjeda nad Igokeom na gostovanju.

Plemići su bili i na korak od plasmana na final-four 2 ABA Lige, ali doslovno jedna lopta je odlučila da se to ne dogodi. Uz tu jednu loptu Plemići su pored Šutala u nastavku sezone ostali prvo bez Vedrana Princa koji je alfa i omega ove ekipe, a zatim i bez pouzdanog Alija Demića.

Gubitak trojice ovako važnih igrača uzdrmao bi svaki klub, ali ne i HKK Zrinjski. Ambiciozna uprava potegnula je za zamjenama i opet pogodila sa pojačanjima.

Mostar i navijači Zrinsjkog su prepoznali da se stvara veliki Zrinjski pa je nakon dugo-dugo godina dvorana na Bijelom Brijegu u nekoliko navrata bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Liga za košarkaškog prvaka BiH na pola je puta. Zrinjski je trenutno usamljen na vrhu i kao takav u srijedu dočekuje KK Kakanj, momčad koja je Plemićima zadala za sada jedini poraz u Ligi za prvaka.

Na krilima pobjede nad Igokeom, ali i pobjedama nad Sparsima u Sarajevu, te Bosnom na svom parketu Plemići se žele revanširati Kaknju za jedini poraz, ali i učvrstiti na vrhu ljestvice.

Sve ove pobjede i više su nego dovoljna pozivnicima ljubiteljima košarke i navijačima u Mostaru da u srijedu budu uz svoje Plemiće. Uz punu dvoranu i srčanu igru Plemići ništa nije nemoguće, pa tako ni osvajanje naslova prvaka BiH. Za kraj možemo zaključiti Mostar je već sada dobio VELIKI HKK ZRINJSKI sa velikim srcem.

HERCEGOVINA.info