HKK Zrinjski: Utakmica s Primorskom jedna od meč lopti za Final Four

vršac
Plemići su pred svojim navijačima u ovoj sezoni ne znaju za poraz. U Drugoj ABA ligi ekipa trenera Hrvoja Vlašića ima devet domaćih pobjeda, a isti učinak je i u domaćem prvenstvu.

Primorska je o početka sezone najavila svojim ulaskom u Ligu, rosterom i organizacijom kluba kako najozbiljnije razmišlja o prvoj poziciji. Mislim da su izuzetno ozbiljni što se tiče sastava i igara, i ova utakmica je na tragu utakmica koje smo imali protiv Krke, Borca i Vršca. Mi ćemo nastojati dati svoj maksimum i da u pojedinim trenucima odigramo iznad svojih mogućnosti, jedino tako možemo ostvariti pobjedu. Momčad Primorske je sastavljena od iskusnih igrača, tu prije svega mislim na Mulalića, Joksimovića, Čakaruna koji su igrali veći rang natjecanja. U drugom dijelu su priključili Rebeca i tu su dobili dodatnu kvalitetu u vanjskoj liniji. Dobro su izbalansirani i na vanjskim pozicijama i pod košem. Očekuje nas težak zadatak, ali ako budemo imali kontrolu skoku kao protiv Vršca, i sveli na 'normalne' granice vanjsku liniju onda se možemo nadati pobjedi. Nemamo prostora za kalkulacije moramo igrati maksimalno agresivno kao što smo radili dosada", kazao je trener HKK Zrinjski Hrvoje Vlašić.

Zrinjski je u Sloveniji poražen s 69:67 u susretu u kojem su Mostarci uz malo više koncentracije u završnici mogli do bodova.

"Ova utakmica je jedna od meč lopti za Final Four, za naš cilj ove sezone. Dolazi najiskusnija ekipa u Drugoj ABA ligi, ekipa popunjena na svim pozicijama. Ali u Mostaru se puno toga pita nas, i vjerujem da ćemo zadržati stopostotan učinak na domaćem terenu. Momčad je spremna, dobro smo radili i trenirali. Imali smo sve u našim rukama i u Sloveniji, znamo što nam je raditi da ovaj put potvrdimo pobjedu, bez nekih pogrešaka koje smo radili na gostovanju kod Primorske", poručio je košarkaš Zrinjskog Marko Ramljak.

Utakmica između Zrinjskog i Primoske igra se u četvrtak u 17 sati u dvorani na Bijelom Brijegu.

Pogled.ba