HKK Zrinjski sutra sa KK Kakanj

Po starom dobrom običaju tiskovnu je vodio Mario Vrankić, a nazočnim novinarima su se obratili vd trener Boris Džidić i Armend Kahrimanović.

Ova utakmica će ostati upamćena i po humanitarnoj akciji jer je HKK Zrinjski u suradnji sa Udrugom prijatelja športske obitelji Zrinjski odlučio sav prihod od prodanih ulaznica donirati štićenicima rehabilitacijskog centra Sveta obitelj, te su u tu svrhu pozvali sve ljude dobre volje da kupovinom ulaznice pomognu ovu akciju.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika Boris Džidić je naglasio da je ekipa Kaknja iskusna momčad, ali da Zrinjski mora na svom parketu pobjeđivati bez obzira na ime protivnika, te dodao: "Nama napad nikada nije bio problem, ali da bi došli do pobjede moramo barem pola utakmice igrati dobru obranu. Bez toga protiv svakog protivnika imat ćemo velikih problema i nadam se da nam se neće desiti igra kao protiv Brotnja u prvom dijelu"

HKK Zrinjski će sutra nastupiti bez Hajrića koji je otišao u Poljsku, a svi ostali su na raspolaganju stručnom stožeru. Po svemu sudeći Hajrić će nakon 28 prosinca i napustiti klub, a u Zrinjskom su svjesni toga i razmišljaju o njegovoj zamjeni.

Armend Kahrimanović sutra igra utakmicu i protiv rođenog brata koji igra za Kakanj, i nada se pobjedi." Duša i srce me bole zbog tri utakmice koje sno izgubili samo sa košem razlike, ali ne vrijedi nam kukati nego moramo pobijediti Kakanj, a zatim i ekipu Varde na gostovanju da bi se priključili borbi za doigravanje", završio je jedan od najboljih košarkaša Zrinjskog ove sezone.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Kakanj se igra u srijedu, u dvorani na Bijelom Brijegu, s početkom u 18 sati.