FOTO  HKK Zrinjski se sprema za novu sezonu: Bubalo i Lebo treniraju s Plemićima

HKK Zrinjski, trening, hrvoje vlašić, HKK Zrinjski
Ekipa našeg portala posjetila je trening aktualnih državnih prvaka koji marljivo rade pod budnim okom struke. Za sada struka nema još sve košarkaše na raspolaganju jer zbog ozljede treninzima se još nije priključio Smailagić, dok Šutalo trenira sa smanjenim intenzitetom. Od nepoznanica ostaje još da se vidi hoće li Ramljak koji je lakše ozlijeđen ostati među Plemićima ili će karijeru nastaviti u inozemstvu.

Na večerašnjem treningu pojavila su se još dva nova igrača. Riječ je o iskusnim igračima Domagoju Bubalu i Karlu Lebi.

Bubalo je rođeni Mostarac koji je karijeru započeo u HKK Široki Brijeg, da bi s nepunih 19 godina kao mladi reprezentativac i ponajbolji hrvatski centar svog godišta preselio u redove tada jakoga Zagreba. Nakon toga je igrao za Jolly, Zadar, estonsku Raplu, njemačkiMedi Bayerutha, te još par klubova u Estoniji.

Karlo Lebo je porijeklom iz Posušja i riječ je o košarkašu koji je svojevremeno s juniorskom reprezentacijom Hrvatske osvojio europsko zlato. U karijeri nastupao je za Cedevitu, KK Mladost Zagreb, Zabok i Goricu.

Ako ova dva košarkaša ostanu među Plemićima, onda će Zrinjski imati zaista sjajan roster za narednu sezonu u kojoj će braniti naslov prvaka BiH, te braniti čast BiH u ABA 2 Ligi.

Sve fotografije u GALERIJI

HERCEGOVINA.info