FOTO  HKK Zrinjski: Protiv Slobode vratiti se na pobjednički put

HKK Zrinjski, OKK Sloboda
U tu svrhu danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su nazočnim novinarima govorili trener Glomazić i igrač kluba Lalić.

Ova utakmica za nas je kao i svaka druga. Kao što znate zadnja tri kola smo u više rezultatskoj, nego igračkoj krizi. Imali smo problema i sa ozljedama, ali mi se polako dižemo i sztrašnju utakmicu mi moramo dobiti, te ući u mirnu završnicu lige. Moram da kažem i da ova liga više nije ona liga iz prvog dijela, i svi su se pojačali dok smo mi ostali bez Tomića koji je napustio klub. Ja imam puno povjerenje u moju ekipu i igrače koji su pokazali u prvom dijelu prvenstva da imaju kvalitetu, rekao je trener Glomazić.

Sutrašnja utakmica nam je jako bitna, u negativnoj smo seriji i mi jedva čekamo da sutra pobjedimo i vratimo se na pobjednički kolosjek. Bit će teška utakmica, Sloboda se pojačala, ali ako mi damo svoj maksimum sigurno ćemo pobijediti, kazao je Lalić.

Što se tiče igračkog kadra Hasandić je trenirao sa manjim intezitetom, a Gilja sasvim sigurno neće nastupiti na sutrašnjoj utakmici.

Iako je bila najavljena za 18. sati utakmica HKK Zrinjski-OKK Skoboda igrat će se sutra sa početkom u 17. sati.

HERCEGOVINA.info