HKK Zrinjski pod sankcijama: Čuda se događaju i mi tu nismo ništa krivi!

HKK Zrinjski, KK Kakanj

... uslijedela je invazija na parket od strane razdragane djece. Dječaci i djevočice sa košarkaškim loptama za tren oka su napunili parket dvorane žureći pokazati svoje umijeće i znanje.

Gostujuća momčad skupa sa trenerima brzinom munje napustila je teren spašavajući se od razdragane djece željne igranja košarke. Žureći prema svlačionici gostujući trener se okušao kao nogometaš šutirajući dvoranski inventar na koji je naišao. I dok su se gosti povlačili u sigurnost svlačionica djeca su u potpunosti ovlada parketom onemogućujući službenim licima da vide što se događa.

Službene osobe zatražile su od saveza da sankcioniraju HKK Zrinjski zbog invazije na parket, pri čemu su gostujući igrači bili ugroženi. Službene osobe navele su u izvješću da nisu vidjeli da gostujući trener dobro barata nogometnim vještinama, te to nisu ni unijeli u zapisnik. Mi nismo ovdje zbog nogometa nego zbog košarke. Nismo to mogli vidjeti, isto kao što u prošlom kolu nismo dobro vidjeli zadnji koš koji je primila ekipa Zrinjskog. U tom slučaju je kriva svirena koja je u suradnji sa službenim semaforom uslijed magnetnih i ko zna još kakvih sila malo požurila sa okončanjem utakmice.

Čuda se događaju i mi tu nismo ništa krivi, stoji u izvješću službenih osoba.

HERCEGOVINA.info