FOTO  HKK Zrinjski: Pobjeda proslavljena u rehabilitacijskom centaru za osobe s posebnim potrebama

HKK Zrinjski
U pratnji voditeljice centra sestre Krunoslave Adžamić momčad Zrinjskog je posjetila je Caritasove ustanove za osobe s posebnim potrebama u Mostaru - Rehabilitacijski centar Sveta Obitelj te radionice Nazaret i Emanuel. Od edukacijsko rehabilitacijskog odjela, preko radionica za radno osposobljavanje, do stacionarnog odjela u kojem su smješteni korisnici kojima je radi vlastitih tjelesnih i/ili mentalnih ograničenja potrebna cjelodnevna medicinska njega i skrb.

Svi Caritasovi korisnici i djelatnici oduševili su se posjetom košarkaša Zrinjskog

"Zahvaljujem od srca u ime Svete Obitelji, svih korisnika i djelatnika. Želim vam svima blagoslov i uspjeh u radu i na parketu." kazala je sestra Krunoslava

Momčad je posjetila i radionicu RAD-DAR Caritas Mostar gdje su imali priliku vidjeti kako osobe sa invaliditetom izrađuju raznovrsne proizvode te su ih i sami potpomogli kupovinom proizvoda kako bi štićene osobe i dalje nastavile vlastito ostvarivanje.

"Drago nam je da Zrinjski ostvaruje odlične rezultate u obe lige. Vaša sklonost prema ovako ugroženoj populaciji vjerujem da je nagrađena ovakvim sportskim uspjehom koji ostvarujete u svim kategorijama kojim se natječete." kazao je Radoslav Dodig voditelj radionice.

U suradnji sa Kraš trgovinom uručeni su i prigodni pokloni za štićenike centra.