FOTO  HKK Zrinjski: Pobjeda nad Servitiumom imperativ

Po starom dobrom običaju tiskovnu je otvorio Mario Vrankić najavivši utakmicu, te je dao riječ pomoćnom treneru Mariju Glibiću koji je rekao: Mi sutrašnju, kao i sve utakmice koje igramo kući moramo dobiti da bi bili mirni. Mi se moramo sutra gostima revanširati za poraz iz prvog dijela prvenstva, i bitno je da dobijemo sa dva koša razlike i to će nam biti dovoljno ako se na kraju zatvori neki krug ekipa sa istim brojem bodova. Mi smo favoriti, radili smo jako dobro u proteklom periodu, svi su zdravi i spremni za utakmicu. Napokon smo imali i normalne termine za treniranje jer nema nastave u školi, i nadam se da ćemo to iskoristiti i pobijediti sutra.
Nakon Glibića riječ je dobio Ivica Petrić koji je kazao: Nama je pobjeda imperativ bez obzira sa kim igrali na svom terenu. Imali smo u srijedu utakmicu sa KK Dubrovnik, ekipom koja je dosta slična sutrašnjem protivniku i to nam je poslužilo da se što bolje pripremimo.

Utakmica HKK Zrinjski-KK Servitium igra se sutra sa početkom u 17 sati, a nakon toga slijedi utakmica sa HKK Široki u utorak za Kup BiH, te već u petak prvenstveni meč sa Čapljinom.

hercegovina.info