FOTO  HKK Zrinjski: Plemići sutra protiv Igokee za finale Kupa BiH

HKK Zrinjski, KK Igokea
Utakmica se igra u Kaknju koji je domaćin završnice Kupa. U tu svrhu danas je u prostorijama kluba održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Hrvoje Vlašić i Ivan Miličivić.

"Kada kažem da su košarkaši Igokee favoriti sutra neću otkriti ništa novo. Zadržali su kostur ekipe, igrače poput Rikića, Radivojevića i Glogovca, a od početka sezone dovode i vrsne američke košarkaše. Mi u susret sa Igokeom ulazimo rasterećeno i da vidimo gdje smo mi u odnosu na jednu tako dobru momčad. Mi ćemo sutra biti kompletni, priključio nam se i Brummit koji nije igrao zadnji susret i idemo vidjeti gdje smo mi u ovom trenutku. Ono što mogu obećati jeste da ćemo kao i svaki put dati sve od sebe", kazao je trener Vlašić.


"Ždrijeb nas nije pomazio. Dobili smo protivnika koji je favorit za osvajanje Kupa BiH. Ekipa je to koju ne treba posebno predstavljatii koja zadnjih godina s lakoćom osvaja prvenstvo i Kup Bosne i Hercegovine.Na nama je da ispoštujemo sve što dogovorimo u svlačionici i mislim da ćemo se i mi ponešto pitati u toj utakmici",  rekao je Ivan Miličević.

Utakmica se igra s početko u 19. sati i 30 minuta.

HERCEGOVINA.info