FOTO  HKK Zrinjski: Plemići razbili Slobodu 89:65

HKK Zrinjski, OKK Sloboda

HKK Zrinjski je doigravanje za prvaka BiH započeo domaćom utakmicom protiv KK Sloboda. Utakmicu je došlo pogledati oko 450 gledatelja.

Prva četvrtina završila je vodstvom Zrinjskog 23:17. I  I u drugoj četvrtini Zrinjski nastavlja s dobrom igrom, te konstantno Plemići imaju prednost. U 18 minuti Zrinjski ima 41:28. Na odmar se ide rezultatom 43:28.

I u drugom dijelu nastavila se dobra igra Zrinjskog. Gosti nisu imali načina da zaustave raspoložene igrače Zrinjskog, i na kraju treče četvrtine rezultat je glasio 65:47. U zadnjoj četvrtini sve su dileme bile riješene, jer pobjeda Zrinjskog bila je osigurana prije ovog zadnjeg perioda. Na kraju velika i zaslužena pobjeda Plemića rezultatom 89:65.

Zrinjski su do pobjede vodili Miličević sa 22, Ramljak sa 16, Todorović sa 15 i Igrutinović sa 15 poena. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Božović i Thondoiuf sa po 16 poena.

Odavno Plemići nisu imali širi roster i to se itekako odrazilo na igru. Pojačanja su se pokazala kao pun pogodak, te će Plemići s pravom biti jedni od glavnih kandidata za naslov prvaka. 

HERCEGOVINA.info