HKK Zrinjski: Plemići na teškom gostovanju u Vršcu

HKK Zrinjski, Druga ABA liga
Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Gostujemo kod momčadi Vršca koja je krenula jako dobro pa u zadnje vrijeme uhvatila nekoliko poraza, međutim to ne znači apsolutno ništa. Riječ je o dobroj ekipi, jednoj momčadi izrazito skakačkoj i agresivnoj. Moramo ući sa maksimalnom agresivnošću od početka da bi se mogli sa njima nositi do kraja utakmice. Neće nam biti nimalo lako, domaćini su favoriti te ćemo dati sve o sebe."

Marko Šutalo, košarkaš HKK Zrinjski

"Očekuje nas jedna visoko energetska utakmica jer poznato je da njihov trener Đokić forsira takvu igru sa što više brzih napada. To je mlada ekipa sa iskusnim Simeunovićem i Kutlešićem koji su igrali prvu ABA Ligu koji su sa svojim iskustvom nosioci ekipe, te na njih treba najviše obratiti pažnju. Smatram da i mi imamo naše kvaliteta što pokazujemo u domaćoj ligi, povezali smo sve pobjede od početka i po meni trebamo da idemo hrabro i da vjerujemo u nas."

Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski

"Očekuje nas teška utakmica, prije svega trebamo da zaustavimo njihov defanzivni skok, oni igraju dosta agresivno, ako uspijemo da iskontroliramo taj segment igre mislim da možemo da ostvarimo prvu pobjedu u gostima ABA Lige 2 jer već dobivamo epitet domaćica, a to ne bih volili"

Utakmica između KK Vršac i HKK Zrinjski igra se u srijedu sa početkom u 18 sati