FOTO  HKK Zrinjski: Plemići na putu prema Cetinju zapeli u snijegu

HKK Zrinjski, KK Lovćen, snijeg, BIH, tunel ivan

Momčad Zrinjskog trebala je doputovati u Cetinje oko 12 sati, no obilan snijeg koji pada u Crnoj Gori produžio je putovanje za nekoliko sati, doznaje Fena od media direktora Zrinjskog Darke Smiljanića.

''Trebali smo stići u podne u hotel u Cetinju, te imati ručak i dnevni odmor, ali vremenska nepogoda je poremetila sve. Momčad se oko 14 sati probila do Podgorice gdje će objedovati, a nakon toga bi trebali krenuti prema Cetinju koje je udaljeno oko 35 kilometara od glavnog grada Crne Gore'', kazao je Smiljanić.

Iz Zrinjskog zahvaljuju čelnicima Lovćena koji su učinili sve što je u njihovoj moći da mostarski košarkaši sretno stignu na odredište, a kako sada stvari stoje, susret će se odigrati u planiranom terminu od 18 sati.

Večerašnja utakmica od velikog je značaja za Zrinjski koji lovi jedno od četiri prva mjesta koja vode na završni turnir ABA 2 lige. Na vrhu ljestvice s omjerom 12-5 trenutno su Borac Čačak i Krka, Vršac i Primorska imaju omjer 11-6, dok je Zrinjski na omjeru 10-6 uz utakmicu manje u odnosu na četiri prve ekipe.

 

HERCEGOVINA.info