HKK Zrinjski: Ne opterećujemo se rezultatom, razmišljamo samo o igri

Zrinjski-Bosna
U posljednjem susretu su slavili u Bijeljini (87:83), upisali petu vezanu pobjedu (četiri u prvenstvu, jednu u Kupu) i sačuvali diobu prvog mjesta Lige 10 s Bosnom.

- Nismo imali puno vremena za pripremu, a umor i dug put su nam stvorili dosta problema kroz samo otvaranje utakmice. Dugo smo se tražili i pokušavali stisnuti obranu kako to inače radimo. Uspjeli bi na par minuta, pa bi nam se protivnik vratio. Imali smo dosta muke, ali smo u trećoj četvrtini upali u minus 10 koji smo brzo anulirali. Zadnju četvrtinu smo prednost držali na našoj strani i uspjeli sve na kraju iskontrolirati, komentirao je trener Hrvoje Vlašić.

Posebno se istaknuo Draško Knežević koji je upisao 38 poena, 5 asistencija i 3 skoka.

- Kad nas nije išlo Draško Knežević je sa izuzetnom realizatorskom večeri okretao na našu stranu. Svugdje ga je bilo, bio je vrlo raznovrstan, ukrao dosta lopti i imao veliki procent šuta. Naravno uz Brummitta i Princa koji po službenoj statistici ima upisane 3 asistencije, a po onom što sigurno znam, imao ih je 10, tvrdi Vlašić.

Vedran Princ je ubacio 16 poena, isto koliko i Torrion Brummitt koji je skupio i 4 skoka. Kod domaćina su najbolji bili Danilo Negovanović (20p), Miljan Bocka (16p, 7a, 5s), Nikola Milešić (17p), Dragomir Marojević (15p, 8s), Miloš Marković (15p, 9s).

Nakon vrlo napornog, ali uspješnog tjedna, Plemići će imati malo više vremena za pripremu gostovanja Leotaru u Trebinju.

- Imamo malo kraći tjedan jer se igra u petak, ali smo uspjeli iskontrolirati posljednje tri utakmice u tjedan dana. Prvo se moramo dobro oporaviti od svega i pripremiti se za Leotar koji kući igra dobro, kaže Vlašić i ističe da se u Zrinjskom ne opterećuju ukupnim rezultatom u ovom trenutku.

- Ovo je za nas značajan korak k plasmanu u Ligu za prvaka, ali se trenutno ni s čim ne opterećujemo iako smo vrlo zadovoljni. Razmišljamo samo o našoj igri i formi. Kako ponavljati ono što radimo dobro i kako napraviti korekcije u stvarima koje eventualno griješimo, rekao je Hrvoje Vlašić.

Dnevni list