HKK Zrinjski: Nadamo se da će nas publika odvesti prema pobjedi

HKK Zrinjski, kk vršac

...na svom parketu dočekuju KK Vršac u okviru 2 ABA Lige. U tu svrhu danas je u klupskim prostorijama održana tiskovna konferencija na kojoj su govorili trener Hrvoje Vlašić i Ljubo Šmadan košarkaš HKK Zrinjski.

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Čeka nas jedna izuzetno zahtijevna utakmica u energetskom smislu. Vršac je momčad koja je sastavljena od mladih igrača ali izuzetno motoričnih sa iskustvom igranja prve ABA lige. Karakteristično za njih je što igraju dosta brzo i da njihovu igru prati agresivna obrana. Imamo sitnih problema sa Brummittom nadam se da će nastupiti značajna nam je njegova pomoć u reketu. Ovo nam je jedna od utakmica koje moramo pobijediti ako želimo biti u četiri za final four. Pozvao bih publiku i da pokušamo napraviti ozračje kao prije jer kada je puna dvorana i uz podršku navijača igrači izvuku posljednje atome."

Ljubo Šamadan, košarkaš HKK Zrinjski
"Težak ritam svako dva dana igramo utakmice. Izuzetno teška utakmica nas očekuje najveći teret će biti na nama visokim igračima ali mislim da smo dobro trenirali i da smo se pripremili za Vršac. Ja se nadam da ćemo dobro odreagirati na njihovu dobru igru i ostaviti bodove u Mostaru. Drugačije je igrati kada je puna dvorana i drugačije svi reagiraju te ja se nadam da će publika doći u što većem broju i podržati ovu ekipu i odvesti nas prema pobjedi."

Danas na našem portalu nagradna igra u kojoj dijelimo ulaznice za ovu veoma bitnu utakmicu za HKK Zrinjski.