HKK Zrinjski: Lijepa sezona se nastavlja u Mostaru

HKK Zrinjski - KK Vršac

Nakon utakmice akteri su dali izjave za medije:

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski
"Mi kada nađemo svoju igru, kada igramo brzo i kada lopta ide brzo uz ovu obranu to je razina gornje ABA lige i to je ono kako smo mi pobjeđivali cijelo vrijeme. Odradili smo dobru utakmicu pogotovo drugo poluvrijeme. Čestitam igračima na pobjedi i zadovoljan sam ovom pobjedom sigurno protiv ovako teškog protivnika."

Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski
"Lijepa sezona se nastavlja u Mostaru, drago mi je da publika ispratila ovako utakmicu. Mislim da je ovo moja jedna od najboljih utakmica ove sezone. Jako sam sretan što smo pobijedili ovu utakmicu, naša priča se nastavlja, a gdje je kraj ne znam. Ovo je jedan veliki korak ka plasmanu na final four i na nama je da sada održimo prednost koju imamo."

Goran Topić, trener KK Vršac
"Ekipi Zrinjskom svaka čast na pobjedi, oni su poštenu dobili utakmicu sa zasluženom razlikom. Mi nismo išli da branimo tih 8 razlike, nismo uspjeli da napravimo ravnotežu između obrane i napada. Zrinjski je bio izuzetno raspoložen šuterski što nas je iznenadilo."

Miroslav Pašajlić, košarkaš KK Vršac
"Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, u drugom smo neshvatiljivo loše ušli i napravili seriju grešaka. Koliko je njihova igra bila dobra toliko je naša bila loša. Mi se okrećemo idućoj utakmici dolazi nam Rogaška, još jedan pretedent za final four. Ovdje smo mogli da završimo posao, ali nismo čak štoviše nismo obranili +8 iz prve utakmice.