FOTO  HKK Zrinjski-KK Leotar Slat 68:81

HKK Zrinjski, KK Leotar

Pobjeda gostiju je čista kao suza i odavno niko nije nadigrao Zrinjski u dvorani na Bijelom Brijegu. Zrinjski je imao prednost samo u prvoj četvrtini, a sve ostalo otišlo je na stranu gostiju. Nakon ovoga poraza nastavlja se potonuće košarkaša Zrinjskog koji po kvaliteti trebaju biti među 4. najbolje momčadi lige, ali izgleda da to ne važi na parketu.

Prva četvrtina završila je rezultatom 20:26, a na poluvrijeme su raspoloženi gosti otišli sa vodstvom 33:45. Drugi dio bio je preslika prvog. Košarkaši Zrinjskog su griješili često i početnički, a gosti su sve to kažnjavali. Što je utakmica odmicala to je bilo jasnije da će gosti kući pjevajući, a košarkaši Zrinjskog su izgledali bez ideje i kao da su se predali puno prije zadnjeg zvuka sirene. Na kraju sasvim zaslužena pobjeda gostiju rezultatom 68:81.

Kod Zrinjskog najefikasniji  su bili Hasandić sa 14 , te Han i Kapelan s po 10 poena. Kod gostiju bolji od ostalih bili su Kašćelan s 20 , te Josipović s 19 i Pelkić sa 16 postignutih koševa.

hercegovina.info