FOTO  HKK Zrinjski - KK Građanski 82:73

HKK Zrinjski, KK Građanski

Momčadi su nastupili u sljedećem sastavu.

HKK Zrinjski:Begić, Kuzman, Golemac, Gilja, Petrić, Pavić, Princ, Demić, Brawn, Planinić, Šamadan i Brajković.

KK Građanski:Šarić, Janjušević, Erkić , Kovačević, Kolaković, Marojević, Milošević, Vasilić, Simić, Trikić, Mičić i Svitlica.

Nazočni gledatelji njih oko 250 gledali su večeras dobru utakmicu u kojoj je prvo poluvrijeme proteklo u dobroj igri i vodstvu gostiju. Važnost utakmice u tom prvom dijelu malo je sputavala momčad Zrinjskog i na poluvrijeme se otišlo rezultatom 34:36.

U trećoj četvrtini vidjeli smo furiozni Zrinjski koji je brzom igrom brzo došao u prednost, a kako je ta treća četvrtina odmicala gosti su imali sve manje šanse. Teško je sada nabrijati dobre akcije iz ove četvrtine, i gledatelji su zaista mogli uživati u igri Zrinjskog. U zadnju četvrtinu ulazi se prednošću Zrinjskog 65:49.

I na početku zadnje četvrtine Zrinjski igra dobro i povećava prednost, i kada se vidjela da je utakmica gotova Plemići se malo opuštaju i dozvoljavaju gostima da smanje rezultat na 82:73.

Zrinjski su do pobjede vodili Demić sa 18, Princ sa 15, te Brajković i Šamadan sa po 14 koševa. Vrijedi istaći i novog Plemića Pavića koji je ubacio 7 poena i imao isto toliko skokova, i Brawna koji je dodao 11 koševa. Kod gostiju Janjušević je ubacio 20, a Simić 10 poena.

Sve slike u GALERIJI

HERCEGOVINA.info