HKK Zrinjski i GEN - Sarajevo u utrci za naslov prvaka u Makarskoj

HKK Zrinjski, Makarska
Međunarodni turnir je već drugu godinu glavno košarkaško događanje ali i prilika da se djeca okušaju sa svojim vršnjacima iz drugih država, kako bi se vidjelo "gdje su" po igri, tehnici i taktici. Odlična je to prilika za trener da nagrade pojednice ili cijelu ekipu , nakon duge i naporne sezone jer su uvjeti zaista iznvarendni a termin i više nego pogođen. BiH, Slovačka, Slovenija i Hrvatska su zemlje sudionice, a najveće iznenađenje je svakako najava Zorana Čuture i Vladimira Perasovića da će posjetiti turnir. Treba li šta više o organizaciji reći ili jednostavno biti ta četiri dana na GSC i prisustvovati svim događanijma.

- Ove sezone termin je malo pomjeren zbog poklapanja sportskih natjecanja u Makarskoj pa će ove godine turnir započeti u četvrtak 21.06. u Gradskoj dvorani u 13:00h nakon čega se odigrati još dvije utakmice. Potom je predviđeno u 18:00h kratko predstavljanje svih sudionika turnira,ali na otvorenom košarkaškom terenu na Sportskom centru Makarska nakon čega je predviđena utakmica domače momčadi Amfore protiv BSC Bratislave. Cjelokupan program prvog dana je malo stisnut da bi svi sudionici mogli pratiti utakmicu svjetskog prvensta u 20:00h Hrvatska-Argentina. Turnir se nastavlja u petak u Gradskoj dvorani dvjema utakmicama u 08:00h, a potom na Sportskom centru u 17:30h nakon čega će se odigrati i revijalna utakmica u 19:15h između Kadetske Reprezentacije Županije i Šibenke-Dražena Petrović, a potom još jedna utakmica. U subotu je program identičan dvije jutarnje utakmice u Gradskoj dvorani i dvije večernje na Sportskom centru. Posljednjeg dana u nedjelju 24.06. u 09:00h istovremeno u Gradskoj dvorani i na Sportskom centru utakmice za 7.mjesto i 5.mjesto potom u Gradskoj dvorani utakmica za 3.mjesto i Finale nakon čega je predviđeno oko 14:15h dodjela nagrad i zatvaranje turnira.

Na turniru će osim već spomenutih domačina Amfore i BSC Bratislave iz Slovačke nastupiti: Dubrava-Zagreba, Alkar-Sinja,GEN-Sarajeva Bosna i Hercegovina, Zrinski-Mostara Bosna i Hercegovina, Triglav-Kranja Slovenija i Mislav-Splita kao branitelj prošlogodišnjeg turnira - u par rečenica će nam glavni i odgovorni za turniri Zoran Agić!

Raspored igranja :

Četvrtak 21.6.
13:00h K.K. Mislav vs H.K.K. Zrinjski
14:45h K.K. Gen Sarajevo vs K.K. Alkar
16:30h K.K. Dubrava vs K.K. Triglav
18:15h K.K. Amfora vs B.S.C. Bratislava

Petak 22.6.
09:00h B.S.C. Bratislava vs K.K. Gen Sarajevo
11:00h K.K. Amfora vs K.K. Alkar
18:00h K.K. Triglav vs K.K. Mislav
20:00h H.K.K. Zrinjski vs K.K. Dubrava

Subota 23.6.
09:00h K.K. Triglav vs H.K.K. Zrinjski
11:00h K.K. Mislav vs K.K. Dubrava
18:00h K.K. Alkar vs B.S.C. Bratislava
20:00h K.K. Amfora vs. K.K. Gen Sarajevo

Sve rezultate možete uživo pratiti na www.sportmakarska.com, LIVE STREAM utakmica u večernjim satima
na Fb stranicam Sport Makarska, a emisiju TIME OUT UŽIVO svaki dan turnira u 13.15h na stranicama
www.radiomakarska.com putem LIVE STREAMINGA, najavu te komentare u 9.30h!