HKK Zrinjski: Dat ćemo sve od sebe, Zrinjski korner od 18 sati

Zrinjski igokea
Ukoliko povedemo u seriji 2-1 priliku za osvajanje prve povijesne titule imati ćemo već u srijedu na gostovanju u Laktašima ili u iduću subotu(26.5.) u Mostaru pred našim navijačima.

"Treća utakmica finala playoffa za prvaka igra se u subotu u našoj dvorani ! Trenutni rezultat je 1-1 i mi želimo pobjedom produžiti seriju do 5.utakmice. U gostujućem porazu nismo imali sreće ozlijedio nam se Murry i imali smo skraćenu rotaciju i nismo osim na otvaranju utakmice našli pravi ritam i posebno nam je bila loša realizacija za 2 poena. Napravili smo analizu i u koliko želimo pobjedu moramo u prvom planu popravit realizaciju za 2 i 3 poena te odigrati kvalitetnu obranu u prvom redu na Radivojeviću, Ljubičiću i Rikiću. Igokea je dobra momčad koja ima dobru energiju i kvalitetu i morati ćemo uložit maksimalni napor da dođemo do cilja" kazao je Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski.

Zanimanje navijača i ljubitelja košarke za treću finalu utakmicu je veliko iz svih krajeva Hercegovine te Srednje Bosne. Kapacitet dvorane sa sadašnjih 1200 mjesta(tribina sjever) biti će proširen sa dodatnih 1000 mjesta(tribine istok i zapad) kako bi atmosfera u dvorani bila paklena.

"Nadam se da ćemo u punoj dvorani i ambijentu koji smo imali na prošle dvije utakmica dati sve od sebe i slaviti zajedno sa našim navijačima!" dodao je Vlašić

U subotu sve navijače od 18 sati ispred dvorane očekuje zabavni program u Zrinjski korneru koji će biti realiziran u suradnji sa Hercegovačkom pivovarom. Posjetitelji će se prije te za vrijeme utakmice moći osvježiti napicima po promotivnim cijenama od 1 KM kao i kupiti majice HKK Zrinjski po promo cijenama.

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Igokea igra se u subotu od 20:15 u SD Bijeli Brijeg.