HKK Široki Wwin sutra sa Partizanom

11.01.2013

U prostorijama HKK Široki WWin održana je press konferencija povodom sutrašnje utakmice 17. kola ABA lige između Široki WWin-a i Partizana iz Beograda.

Utakmica se igra sutra u 12.01.2013. god. u 19:00 u GSD Pecara. Dojmove u vezi utakmice dali su trener Damir Vujanović, novi kapetan Josip Bilinovac te Marko Šutalo.

Nakon pobjede u Mađarskoj vratila se pozitivna atmosfera u klub. Odigrana je i prijateljska utakmica s Čapljinom koju su igrači WWina dobili 83:68 sve u cilju bolje pripreme za Partizan s kojim se očekuje jedna dobra košarkaška predstava. Svi ističu da je Partizan veliki favorit ali i Široki će tražiti svoju šansu za moguće iznenađenje.

"Nakon pobjede u Mađarskoj, lakše se diše mada je to samo pobjeda a svaka iduća utakmica nam je isto tako važna. Posebna riječi za Partizan nisu potrebne, svi znamo što je Partizan u košarkaškim okvirima. Ove godine imaju mladu ekipu sa par stranaca, igraju čvrstu agresivnu košarku i ako uspijemo primiriti njihovu agresiju i skok, možemo u nekoj konačnici tražiti iznenađenje. Pozivam sve naše navijače iz Širokog i cijele Hercegovine da dođu i da nas podrže" Damir Vujanović.

hkk.siroki.net

loading...