HKK Široki Primorka u subotu sa Zvezdom

HKK Široki, kk zvezda, ABA liga, KK Budućnost, HKK Široki, ABA liga, HKK Široki, KK Igokea, Široki Primorka., ABA liga, Krka, kosarka
Ne trebamo niti napominjati kako su se navijači poželjeli "pravih" utakmica a odmah je žrijeb namjenio jednu od najačih ekipa što daje posebnu draž. Press konferencijom koja je završila prije par minuta ogled su najavili Ante Suton predsjednik kluba, Damir Vujanović trener te domaći igrači Josip Bilinovac i Domagoj Bošnjak.

Ante Suton se zahvalio svima koji su ovo ljeto pomogli da Široki i ovu sezonu igra u najjačoj regionalnoj ligi. Ovogodišnji cilj je izbjeći zadnju poziciju na kraju prvenstva ABA lige a ako se bude moglo osvojiti i BiH prvenstva. Ovogodišnja ekipa Širokog košta 270 000 eura što je otprilike koliko košta jedan igrač kroz godinu Crvene zvezde . S obzirom na takve stvari nama ne preostaje ništa drugo nego boriti se jer često puta ne igraju novci nego momci, rekao je Suton te izrazio optimizam u momčad kao i uzdanje u šestog igrača a to su navijači koji su dobro došli jer će svojim fer navijanjem pomoći mladim momcima u svakoj utakmici. Pozvao je navijače na fer bodrenje te da se suzdrže od provokacija, da ne ubacuju ništa u teren te posebno da ne pale pirotehniku jer su kazne rigorozne i niti jedna nije ispod 5 000€ a to je za Široki ogroman novac.

"Imamo mladu i poletnu ekipu, fali nam iskustva da bi mogli ostvariti neke ekstra rezultate. Ovo je momčad koja će iz godine u godinu rasti jer skoro svi igrači imaju višegodišnje ugovore. Što se tiče Crvene Zvezde, mislim da je to najbolja momčad u regiji i da je apsolutni favorit kao i uvijek ali i dosad su ostavljali bodove na Pecari pa ćemo učiniti sve u našoj moći da im se i ovaj put jako suprotstavimo i iskoristimo i najmanju priliku za pobjedu" Damir Vujanović

Dva mlada igrača su kao i do sada najavili samo bespoštednu borbu te da će uviejk probati dati više nego što mogu da dođu do pobjeda. Ulaznice su 10 KM za odrasle a za djecu 2 KM. Sve ostale utakmice će se moći pratiti s kartom koja će koštati 5 KM. Naravno i dalje će se moći kupiti i godišnje karte po cijeni od 100KM a za djecu po cijeni od 30 KM.

hkk.siroki.net