HKK '' Čapljina - Lasta '' - KK '' Igokea '' 81:79

HKK Čapljina

Ni brojna (američka) pojačanja nisu pomogla Igokei koja je bila dominantna tek u prvoj četvrtini u kojoj su se čapljinci još tražili u igri i ipak uspijevali stizati prednost gostiju koja je u nekim trenucima iznosila i po 8-9 poena. Prvu četvrtinu dobila je Igokea a onda se bude čapljinci i drugu četvrtinu dobivaju sa osam razlike pa se na poluvrijeme odlazi sa prednošću Čapljina Laste 42:37.

 Tako su čapljinci u prvom poluvremenu zabili skoro isto koševa kao u cijeloj prvoj utakmici u Aleksandrovcu koju je Igokea dobila sa visokih plus 40 tj. 92:52. I u nastavku susreta košarkaši Čapljina Laste uspijevali su održavati prednost od pet do sedam poena a u samoj završnici slijedi igra živaca i brojna slobodna bacanja na obje strane. U tome se bolje snalaze domaći košarkaši i na kraju uspijevaju zadržati prednost i tako razveseliti prepune tribine čapljinske dvorane.

 Igokea se u zadnjoj četvrtini uspjela tek približiti Čapljini na konačna dva poean razlike. Kod Čapljina Laste najefikasniji bio je Zdravković sa 20 poena a slijede Brkić 14, Baković 12, Jagodić i Galić po 11,Lerić 10... Igokeu je sa 24 poena vukao raspoloženi amerikanac Massie a pratio ga je i Đerasimović sa 16 te Bocka sa 11 poena.

ČAportal