HKK ''Čapljina – Lasta'' ide u Kakanj po novu pobjedu

Nakon pozdrava i uvodnih riječi direktora HKK ''Čapljina - Lasta'', koji je istaknuo kako je Čapljina u jednom odličnom raspoloženju pred ovu utakmicu, riječ je uzeo trener Hrvoje Vlašić.

'' I u ovu utakmicu, kao i u svaku do sada, ulazimo sa samo jednom željom, a to je pobjeda i uzimanje bodova. Istina, očekuje nas neugodan protivnik, koji je u posljednja dva kola uknjižio dvije pobjede, i to jednu na domaćem i jednu na gostujućem terenu, no mi ćemo dati sve od sebe da nastavimo svoj pobjednički niz. Na ruku nam ide i odlično raspoloženje koje vlada u ekipi nakon odlične utakmice protiv KK ''Čelik'', u kojoj smo pokazali svu svoju dominaciju '' - istaknuo je Vlašić.


Novinarima se obratio Mile Galić, košarkaš HKK ''Čapljina - Lasta'', koji je istaknuo kako je ekipa odigrala odličnu utakmicu protiv KK ''Čelik'' iz Zenice, u kojoj su pokazali odlične akcije i u kojoj su se odlično razigrali, a ta atmosfera vladala je i na treninzima nakon utakmice, koji su bili uvod u pripremu protiv KK ''Kakanj''.

Za kraj je trener Vlašić kazao kako je zdravstveni bilten igrača odličan i da Čapljina u Kakanj odlazi u punom sastavu.

Zdravko Jakiša | ČA::portal