HKK Brotnjo-HKK Livno 87:62

HKK Zrinjski, HKK Brotnjo, HKK Brotnjo, KK Borac, HKK Brotnjo, KK Igokea, HKK Brotnjo, HKK Livno
Čitlučki košarkaši nisu imali većih problema s Livnjacima, a Brotnjo je do pobjede u povratničkom nastupu u Ligi Herceg-Bosne vodio odlični Nikola Lesko koji je postigao 30 poena.

Od samog početka su domaćini preuzeli konce igre u svoje ruke i upravo je spomenuti Lesko serijom od 9 poena Brotnju donio prvu dvoznamenkastu prednost (23:12), koju su domaći igrači do kraja prve četvrtine uspjeli povećati na 28:16. Košarkaši iz Livna jednostavno nisu imali rješenja za visoke Planinića i Lesku pa je sve do sredine druge četvrtine prednost Brotnja konstantno rasla.

Tada je uslijedilo malo lošije razdoblje u igri Brotnja koje su Livnjaci iskoristili i na poluvrijeme otišli sa podnošljivih 43:36, a Damir Dronjić u trećoj je četvrtini pogodio za 52:50 i Livno doveo na svega dva poena zaostatka. Krizu u napadu Brotnja prekinuli su Planinić i Lesko, koji su serijom slobodnih bacanja vratili utakmicu u mirne vode (61:50), da bi Lesko na samom kraju treće četvrtine pogodio tricu za 68:53 i tako deset minuta prije kraja riješio pitanje pobjednika.

U posljednjih deset minuta košarkaši Brotnja su utakmicu mirno priveli kraju i slavili s uvjerljivih 87:62.