FOTO  FPMOZ: Dekan Vasilj ugostio predstavnike HKK Zrinjski

HKK Zrinjski, FPMOZ, prof.dr.sc Mario Vasilj, miran pehar, HKK Zrinjski

Članove aktualnog prvaka BiH u košarci ugostio je dekan fakulteta prof.dr.sc Mario Vasilj sa svojim najbližim suradnicima.

"Veseli me da je HKK Zrinjski osvojio prvo mjesto, žao mi je što nismo bili na završnoj utakmici u Laktašima, sreća je da su nas preduhitrili i pobijedili. Lijepo mi je da smo se upoznali, da smo napravili suradnju koju ćemo podići na višu razinu. Pred nama je vrijeme, rezultati i pozitivna priča tako da imamo razloga biti sretni i zadovoljni. Hvala našem profesoru Miranu Peharu, našem Darki Smiljaniću te direktoru Vedranu Odaku, predsjedniku i svima koji su prepoznali naš fakultet kao partnera, a nama je drago da smo pomogli društvenoj zajednici sredine gdje živimo i radimo te naravno Hrvatskom košarkaškom klubu Zrinjski." kazao je prof.dr.sc Mario Vasilj, dekan Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti Sveučilišta u Mostaru.

Sa dekanom se razgovaralo o mogućoj suradnji u budućnosti koja će biti na obostran interes. Za nesebičan doprinos i potpori kroz cijelu sezonu dekanu Vasilju je uručen dres HKK Zrinjski. "Zahvaljujem se dekanu Vasilju što je na početku ove priče bio uz nas i naša potpora. Možda neki nisu vjerovali u ovaj projekat nadam se da ćemo kroz budućnost napraviti jednu suradnju koja će biti na obostran interes." istakao je Vedran Odak, direktor HKK Zrinjski