FOTO  Široki razmontirao Igokeu 94:70

HKK Široki

Na Pecari su gostovali košarkaši  iz Aleksandrovca. No niti oni nisu imali nikakve šanse u srazu sa moćnom i jakom ekipom Širokog.

 

 

Široki ponovno, od prve minute na parketu, djeluje odlično. Iako su gosti poveli tricom to je bilo jedino vodstvo Aleksandrovčana. Što je utakmica više odmicala fenomenalni Mason i ekipa su se poigravali sa skupom i pojačanom ekipom Igokee. Najbolji igrač netom završene NLB lige Chester Mason briljirao je u večerašnjoj utakmici uz ubačenih 17 koševa, 14 skokova i 5 asistencija, bio je neuhvatljiv za gostujuću momčad. Mileković 14 koševa i 4 asistencije. Štemberger 12, Grgat 12 koševa. Mladi hrvatski reprezentativac Darko Planinić 5 koševa i 6 skokova za provedenih 16 minuta na parketu. Također mladi hrvatski reprezentativac Ivan Ramljak sjajan (9 koševa i 4 skoka), ponovo diže dvoranu na noge svojim NLB zakucavanjima.

 

 

Igokea nije pokazala ništa od dobre košarke, sigurno je da oni to mogu al ovaj put kao i nekoliko zadnjih utakmica Široki je djelovao „savršeno“ i bit će vrlo teško uzeti im bodove na Pecari.

 

 

 

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)