Džidić pozvao navijače: Podržite nas večeras u borbi za Premijer ligu

HKK Čapljina, HKK Čapljina, boris džidić, HKK Čapljina, KK Vogošća
U 19.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Čapljinci dočekuju ekipu Posušja, od koje su do sada jednom poraženi, a protiv koje su jednom slavili.

S obzirom da se igra na tri pobjede, Čapljinci bi večerašnjom pobjedom košarku vratili u sami vrh državne košarke, gdje ona i pripada.

U prošloj utakmici u Čapljinu je došao veliki broj Posušana, pa je izgledalo kao da se utakmica igra u Posušju, a ne u Čapljini. Domaći košarkaši nadaju se ovoga puta boljoj podršci svoje publike.

"Igrali smo najboljih 30 minuta košarke u ovoj sezoni u te tri četvrtine zadnje utakmice i ako slično nešto ponovimo danas, mislim da ćemo biti blizu titule. Očekujem jako tvrdu utakmicu danas i jako motivirano Posušje sa dosta gostujućih navijača.

Na nama je da odgovorimo na sve to sa jednom ogromnom energijom, ali prije svega hladnom glavom i maksimalnom koncentracijom.

Ako budemo čekali da utakmica nam sama od sebe dođe i da tako osvojimo titulu, onda ćemo imati velikih problema.

Nadam se da će i naši navijači doći u velikom broju da nam pomognu napraviti zadnji korak na tituli", rekao je za Čapljinski portal trener košarkaša Čapljine Boris Džidić.