Dva Hercegovca na klupi Cibone?!

Euroliga, Bojan Bogdanović, Cibona, rozic cibona, Cibona, Marin Rozić, Bojan Bogdanović, Cibona, Milan Bandić, Cibona, josip sesar, Jasmin Repeša, Cibona, Krušlin, kosarka, FIBA Eurokup
Izgleda da su dogovoreni svi detalji oko potpisivanja ugovora između Cibone i Jasmina Repeše koji će tako po treći put sjesti na klupu višestrukog prvaka Hrvatske. 50-godišnji Čapljinac klub iz Savske vodio bi sljedeće četiri i pol sezone, a uz zarađenih milijun eura, trebao bi dobiti i postotak od prodaje igrača.

Repeša bi momčad trebao preuzeti poslije njezinog povratka s Eurokup gostovanja u Donjecku i potom dirigirati igrom Vukova u gradskom derbiju protiv Cedevite (subota, 17 sati). Očekuje se da će mu jedan od pomoćnika biti Josip Sesar. I on po treći put dolazi među Cibose (igrao je od 1999. do 2002. i potom od 2003. do 2005.), ali po prvi put kao član stručnog stožera.

Klupa Cibosa izgleda neće biti i jedino mjesto gdje će Jasko zamijeniti Joku Vrankovića. Vrlo je izgledna opcija da se on vrati na izborničku funkciju, gdje bi mu navodno društvo kao direktor reprezentacije trebao praviti Nikša Prkačin.

Kosarka.org