FOTO/VIDEO  Dragan Bender bio je asistent za pobjednički koš

Dragan Bender, košarkaš, Čapljina, Dragan Bender, NBA draft, NBA liga , košarkaš, Dragan Bender, NBA Ljetna liga, košarkaš, Dragan Bender, NBA liga , Dragan Bender, NBA liga , Dragan Bender, košarkaši, hrvatski košarkaši, Dragan Bender, NBA Ljetna liga, Dragan Bender, nba, Dragan Bender, NBA liga , nba, Dragan Bender, NBA liga
Hrvatski košarkaški reprezentativac Dragan Bender bio je asistent za pobjednički koš kojim su Phoenix Sunsi na svom terenu svladali Memphis Grizzliese sa 99-97.

Nakon što je Jarell Martin skočio u napadu i zakucao za 97-97 na semaforu je ostalo još samo šest desetinki do kraja četvrte četvrtine. Domaći trener Jay Triano pozvao je time-out na kojemu je dogovoreno da loptu iz auta izvodi Bender, naš je 20-godišnji reprezentativac bacio loptu prema suparničkom obruču gdje ju je uhvatio veteran Tyson Chandler i zakucao za pobjedu Sunsa.

Bila je to jedina asistencija Bendera na utakmici, a uz nju je postigao i tri poena (šut za dva 0-1, trica 1-5) te četiri skoka za 18 minuta provedenih u igri.