Dejan Parežanin više nije trener HKK Zrinjski

Dejan Parežanin, HKK Zrinjski

Nazočnim novinarima obratili su se sam sada već bivši trener HKK Zrinjski Parežanin i sportski direktor Boris Džidić.

Parežanin se zahvalio svima na suradnji i rekao da se poklopilo dosta toga što ga je nagnalo na odlazak, te da odlazi poslije razgovora sa upravnim odborom kluba. Izrazio je žaljenje zbog odlaska iz kluba, vjeruje da je bio na pravom putu da sa Zrinjskim napravi pravi rezultat, ali život je takav i ne ide sve kako je zacrtano.
Sportski direktor se zahvalio Parežaninu, te također iznio žaljenje zbog njegovog odlaska iz kluba uz konstataciju da je ona najbolji trener koga može poželjeti klub. Džidić se požalio i na tešku situaciju u kojoj se trenutno nalazi klub, ali i izrazio nadu da će se sve to prebroditi.

Novi trener još nije poznat, ali kako sada stvari stoje sam Džidić će naslijediti Parežanina na vrućoj klupi HKK Zrinjski. Na naše pitanje kakve su sada ambicije kluba, Džidić nije dao odgovor i rekao da će uslijediti razgovori sa Upravom i igračima nakon čega će biti nešto jasnija situacija. Također je kazao da od dolaska najavljenih pojačanja najvjerojatnije neće biti ništa, jer ne bi bilo fer prema igračima njihovog kalibra da ih se dovodi u neizvjesnost.

hercegovina.info