Boysi su napali torcidaše kad su došli položiti cvijeće kod Nicolierova spomenika?

BBB, Torcida, Vukovar, Torcida, BBB
Glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Domagoj Džigumović ponovio je kako je do trenutka pisanja ovoga teksta šest osoba bilo privedeno, a da su dvije osobe zadobile lakše tjelesne ozljede radi čega su i zatražili liječničku pomoć. Radi se o dvije osobe koje su i sudjelovale u sukobu.

Među građanima koji su se u vrijeme sukoba našli u središtu grada nije bilo ozlijeđenih.

- U sukobu je sudjelovalo više desetaka osoba među kojima ima onih s područja Vukovara ali i sa strane. Radimo na utvrđivanju identiteta i ostalih sudionika u čemu će nam pomoći i nadzorna kamera grada koja tu postoji. Kada završimo sa istragom procesuirat ćemo sudionike, rekao je Džigumović.

Kaže i kako postoji više informacija o tome kako je došlo do sukoba navijača. Prema jednoj mjesto „susreta" je dogovoreno, a prema drugoj navijači BBB-a su napali navijače Torcide koji su došli položiti vijenac podno spomen obilježja Jean Michelu Nicolieru koja se nalazi u središtu grada. Spominju se i neki stari sukobi i „dugovanja" i sl.

Džigumović kaže i kako policija za sada kod osoba koje su sudjelovale u sukobu nije pronašla nikakvo naoružanje. Dodaje i kako nitko od građana ili vlasnika ugostiteljskih objekata nije prijavio policiji nikakvu štetu.

- Kada završimo s istragom o svim detaljima ćemo izvijestiti javnost, napomenuo je Džigumović.

vecernji list