Bojan Stanić: Naši košarkaši će dati sve od sebe

HKK Zrinjski, kk ulcinj, balkanska liga, HKK Zrinjski, bojan stanić, KK Igokea
Sezona nije počela prema očekivanjima i od 5. službenih utakmica košarkaši Zrinjskog su izgubili 4. Iako Igokea nije momčad za vađenje, Plemićima je nužna pobjeda kako bi se košarkašima vratilo samopouzdanje. Uz jaku volju i želju samih košarkaša sada kao nikada je potrebna i potpora sa tribina, te se iz kluba nadaju da će atraktivan protivnik kako je Igokea privući veći broj navijača. Evo što o samoj utakmici kaže direktor kluba Bojan Stanić:

Sutra igramo važnu utakmicu u kojoj će se nadam se prepoznati naša kvaliteta. Igokea zasluženo nosi epitet jedne od najboljih ekipa u BiH, a mi se nadamo da ćemo srušiti taj renome našim zalaganjem i borbenošću.

Suprotno od najava sezona nije krenula sjajno po HKK Zrinjski?

Moglo je biti i drugačije. Uvijek se može bolje, ali i gore. Svjesni smo okolnosti u kojima se nalazimo, ali naše je da se ne obaziremo na okolnosti i da igramo svoju igru. Sutrašnja utakmica će razjasniti mnogo toga.

Igokea je protivnik koji takoreći leži Zrinjskom, i uvijek su utakmice ova dva protivnika bile uzbudljive i neizvjesne?

Utakmica će biti neizvjesna, a ja obećavam utakmicu u kojoj će naša momčad dati sve od sebe.

Rak rana mostarske košarke je publika. Kako privući ljude u dvoranu?

Publika je takva kakva jeste u ovom trenutku. Publike nema zbog loših uvjeta u dvorani i zbog dislociranosti iste izvan grada. Puno ljudi i nije u mogućnosti ni doći do dvorane, posebno kada je loše vrijeme, a i oni koji dođu nemaju adekvatan parking, a ni nikakvih dodatnih sadržaja. Svaka dvorana u kojoj se igraju ovakve utakmice morala bi imati svoj parking, grijanje ili hlađenje, mogućnost osvježenja, mokri čvor, čistoća, a naša nema ništa od toga. Ova dvorana je davno doživjela svoj vrhunac, i svakim danom je u sve gorem stanju. Publika treba nove standarde gdje će se osim košarke ponuditi još dodatnih sadržaja, a ova trenutna im ne može ponuditi ništa od toga.

Utakmica sa Igokeom je sutra u 18. Sati?

Da utakmica je sutra u 18. Sati i ovim putem pozivano sve ljubitelje košarke da se dođu i pomognu ovoj mladoj momčadi Zrinjskog da pobjedi velikog protivnika. Sav prihod od ulaznica ide izravno u omladinski pogon kluba, dakle tamo gdje je najpotrebnije.

Kao što je obećano na početku sezone i ovaj puta HKK Zrinjski će 100 ulaznica pokloniti studentima, a svi zainteresirani studenti ulaznice mogu podići u Studentskom domu.

HKK Zrinjski-KK Igokea, subota 18.00 dvorana na Bijelom Brijegu.