Bojan Bogdanović: Vratit ćemo Dite Materi

bojan
Naši su u četvrtfinalu izgubili od Srbije 83:86 i tako je došao kraj jednoj lijepoj priči koja je trajala još od kvalifikacijskog turnira u Torinu.

Košarkaši su u Riju odigrali dobar turnir, razveselili nas nekim prekrasnim utakmicama i pobjedama, a nakon ispadanja i sami su bili razočarani. Jedan od njih je i Bojan Bogdanović koji je bio naš uvjerljivo najbolji igrač, a nakon poraza sa suzama u oku napustio je parket. Sada, kada se sve malo slegnulo, obratio se objavom na Facebooku koju prenosimo u cijelosti.

"Prije svega želio bih se svima zahvaliti na porukama podrške, a takvih je bilo i više nego što sam se nadao i mnogo više nego što sam dobio u dosadašnjoj karijeri. Puno smo napravili ovog ljeta samim odlaskom u Rio i vraćanjem bar dijela ljudi koji istinski vole ovaj sport i toliko dugo nas čekaju da napravimo nešto za Lijepu Našu. Kao ni moji suigrači nisam se zadovoljio samim nastupom na Igrama pa ostaje gorak okus jer znam da smo mogli više, bar jednu stepenicu više. Pozdrav svima, a naročito zlim jezicima koji se neće jos dugo naslađivati jer ćemo "Vratiti Dite Materi."

Vecernji list