FOTO  BOJAN BOGDANOVIĆ PRESTIGAO VELIKOG DRAŽENA PETROVIĆA 'Ne mogu vjerovati, ovo je za mene velika čast!'

Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , nba, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , košarkaš, Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, nba, NBA liga , Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Netsi, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga
...uključujući i tri trice kojima je prestigao velikog Dražena Petrovića po broju ubačenih trica u dresu Netsa.

Bogdanović je sada na brojci od 223 pogođene trice, a to što je uopće stavljen u istu rečenicu s najboljim strancem koji je ikada harao NBA parketima za njega je bila velika čast.

- Uvijek je lijepo čuti svoje ime u istoj rečenici s Draženovim. To što sam ga prestigao za mene je velika čast - rekao je Bogdanović.

Bogdanović se trenutačno nalazi na 12. mjestu na vječne ljestvice Netsa kada su u pitanju trice, a uskoro bi mogao ući i u TOP 10 obzirom kako su ispred njega Stephon Marbury (234), Mirza Teletović (235) i Lucious Harris (236).

- Ne možete zamisliti koliko me ovo čini sretnim, ne mogu vjerovati. On je vjerojatno najveći hrvatski sportaš ikada. Nedavno mu je bio rođendan i proslavljen je u čitavoj državi.

Također valja napomenuti kako će Netsi svoju iduću utakmicu igrati na domaćem terenu protiv Indiane Pacersa.

Jutarnji list