FOTO/VIDEO  Bojan Bogdanović odigrao utakmicu sezone - 07.02.2018

Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Indiana Pacers, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , nba, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, nba, Bojan Bogdanović, nba
Washington Wizardsi su na kraju prošle sezone odlučili kako neće produljiti ugovor Bojanu Bogdanoviću, koji kao da je čekao dan za ''osvetu''. Naime, Bogdanović je upravo protiv Washingtona odigrao utakmicu sezone zabivši 29 koševa, pridruživši se tako Hezonji koji je također imao efikasnu večer.

Nažalost po njega i njegove suigrače, Washington je slavio sa 111:102, ali Bogdanović je svoje isporučio. 29 koševa najviše je što je zabio ove sezone, a iz igre je šutirao 9/15, uključujući i pet trica. Još je upisao četiri skoka, dvije asistencije i po jednu ukradenu i blokadu.

Indiana jednostavno nije bila prava. Doduše, igrala je bez svog All-Star igrača Victora Oladipa i prvog playmakera Darrena Collisona, no i Wizardsi su već nekoliko utakmica bez Walla i izgledaju poprilično dobro.

Pacersi su loše otvorili utakmicu promašivši prvih šest šuteva, što je Washingtonu omogućilo da ode na 17:8. Kasnije su Wizardsi preuzeli kontrolu i serijom 13:0 otišli na 55:39 koncem druge četvrtine. Indiana se do kraja utakmice više nije približila na manje od sedam koševa zaostatka i tako prekinula niz od šest uzastopnih pobjeda kod kuće.

''Vic je naš 'go-to-guy', znali smo da će biti teško bez njega i Darrena'', rekao je nakon utakmice Bogdanović te nadodao:

''Imali smo dva važna igrača manje u rotaciji, ali mislim da Washington nije pobijedio ovu utakmicu, nego smo mi izgubili. Izgubili smo zbog previše izgubljenih lopti i previše primljenih lakih poena.''