Bojan Bogdanović: Nadam se da ćemo se opet sresti

Bojan Bogdanović, Fenerbahçe, Bojan Bogdanović, Fenerbahçe, Bojan Bogdanović, Hrvatska košarkaška reprezentacija, SP u košarci, košarkaši, Hrvatska košarkaška reprezentacija, rk igman, kosarka, Hrvatska košarkaška reprezentacija, košarkaš, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, košarkaš, kosarka, hrvatski košarkaši, eurobasket 2015 , kosarka, Hrvatska zemlja, kvalifikacije, Miro Bilan, Kruno Simon, hrvatski košarkaši, Bojan Bogdanović, Košarkaški, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Hrvatska košarkaška reprezentacija, Olimpijske igre, hrvatski košarkaši, Olimpijske igre, hrvatski košarkaši, kosarka, Hrvatska, Olimpijske igre, Bojan Bogdanović, Hrvatska zemlja, Hrvatska, hrvatski košarkaši, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Hrvatska, košarkaši, hrvatski košarkaši, Bojan Bogdanović, Hrvatska zemlja
... pobijedio s više od trideset razlike. Iako se u tijesnoj završnici dogodio poraz 73:79, u našem taboru nije bilo nezadovoljstva.

'Mislim da su svi vidjeli da smo odigrali muški. To nam je satisfakcija i ovako treba nastaviti. Danas smo vidjeli puno dobrih stvari, igrali smo bolje nego u prošloj utakmici i dobro smo se potukli,' izjavio je Bojan Bogdanović nakon susreta koji se nada novom okršaju sa Španjolcima na samom kraju turnira. Prije finala ne mogu se naši sa Scariolovom družinom ponovo sastati.

'Nadam se da ćemo se opet sresti. Braća Gasol su nezgodna pod koševima i jedna je lopta ovaj put otišla na njihovu stranu. Ja sam odigrao nešto slabiju utakmicu, ali drago mi je da su drugi igrači došli do izražaja,' zaključio je Bogdanović koji je ukupno zabio 15 koševa, ali većinu u trećoj četvrtini.

Hrvatska sada zna da će završiti grupnu fazu na drugom mjestu skupine C, ali protivnik je i dalje nepoznat u osmini finala i on može biti Turska, Rusija pa čak u nekim kombinacijama i Srbija.

'Je li to ogromna razlika ići s drugog mjesta u Istanbul? Ja mislim da nije. Imamo pet dana da se pripremimo za ključnu utakmicu. Odigrali smo stvarno dobro, no izgubili smo. Do kraja smo bili u utakmici i pokazali da protiv najboljih imamo što reći,' naglašava Kruno Simon.

U četvrtak naše čeka dvoboj sa Češkom koji neće imati rezultatskog značaja, a osmina finala igrat će se u nedjelju u Istanbulu...

Tportal.hr