FOTO/VIDEO  Bojan Bogdanović je za slavlje svoje momčadi zabio 17 koševa

Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Mario Hezonja, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Dragan Bender, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Indiana Pacers, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , nba, Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, nba, Bojan Bogdanović, nba
Najveći zaostatak Indiane na utakmici iznosio je 17 koševa, a u zadnjoj su gubili 16 prije nego su počeli stizati Chicago. Zahvaljujući seriji od 13-2 smanjili su zaostatak na dva koša nešto manje od tri minute prije kraja.

Victor Oladipo je zabio tricu 30,1 sekundi prije kraja za prvo vodstvo Pacersa na utakmici. Lauri Markkanen je imao priliku za tricu za Chicago koja se odbila od ploče sa zvukom sirene za kraj.

Oladipo je bio najučinkovitiji igrače utakmice s 27 poena i osam skokova. Bojan Bogdanović je odigrao 37 minuta i u tom je vremenu zabio 17 koševa sa šutom 6/13 i trice 2/2, uz dva skoka, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Dunn je predvodio Bullse s 18 koševa, šest skokova i isto toliko asistencija. Lopez je dodao 16 koševa i pet skokova.