Bogdanović sjajan u pobjedi Brooklyna

Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , nba, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , košarkaš, Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, nba, NBA liga , Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, košarkaš, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Netsi, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, NBA liga

Mostarac Bogdanović, koji je u igru ušao s klupe, na terenu je proveo 33:58 minute, a uz 22 koša upisao je i devet skokova te tri asistencije za pobjedu Brooklyn Netsa od 106:98 nad Houston Rocketsima, jednom od jačih ekipa u NBA ligi.

Netsi su utakmicu otvorili sa zaostatkom od sedam koševa. Netsi su zabili devet koševa zaredom za vodstvo od 91-87 šest i pol minuta do kraja. Polaganje Trevora Ariza okončalo je sušu dulju od tri minute za Houston i to je bio početak serije od 6-2 kojom su Rocketsi došli na 93-93, manje od pet minuta do kraja. Brooklyn je zatim zabio šest koševa zaredom za vodstvo od 99-93 tri i pol minute do kraja. Tada je Marcus Thornton zabio tricu za Houston na što je odgovorio Bogdanović također tricom 1:37 minute do kraja za povećanje vodstva na 102-96. James Harden je predvodio Houston sa 23 pogotka. Ovo je prva pobjeda Brooklyna u Houstonu od ožujka 2006. Kod Brooklyna se još istaknuo Joe Johnson sa 16 koševa i deset asistencija, a Brook Lopez je dodao 14 koševa uz 12 skokova. 

Hina